Het NK Poetry Slam en ander nieuws

Op 14 januari deed ik, namens Delft, in Utrecht mee aan de halve finale van het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam. Een prachtige avond, ook al omdat ik als juryfavoriet (en latere battlewinnaar) een plek wist te bemachtigen in de finale. Die vindt aanstaande vrijdag plaats (30 januari), in Tivoli Vredenburg. Voor meer info en kaartverkoop kun je terecht op deze pagina. Het belooft een waar spektakel te worden! :)

In het kader van de finale heb ik afgelopen week twee interviews gegeven. Het verslag van het fijne gesprek met Len Koolen van www.cultuurbewust.nl staat hier. Ik had ook de eer om mee te werken aan een reportage van Maarten Westerveen voor VPRO’s Nooit meer slapen. Die wordt morgenavond (ergens tussen 1u en 2u) uitgezonden op Radio 1, en verschijnt daarna online (link volgt).

En tot slot voorlopig: naast de NK-finale aanstaande vrijdag, treed ik nog twee keer op deze week. Woensdagavond doe ik in de Utrechtse Bastaard mee aan de Bellum Poetica-slam, donderdag is het de beurt aan de finale van de Boxtelse wedstrijd DichtSlamRap, in caf√© Le Temps Perdu. Ik zie uit naar een prachtige po√ęzieweek, en hoop jullie bij een of meerdere van deze gelegenheden te treffen!