Hoera!

Vaak aangekondigd, nu uitgevoerd: mijn website is een feit! Sinds ik als dichter actief ben, wordt mij met enige regelmaat gevraagd of er ook gedichten van mij terug te lezen zijn. Tot nu toe was het antwoord daarop steevast:

Nee, maar, uh, als je mij je mailadres geeft, dan, uh, kan ik wel het een en ander doorsturen.

En hoewel dat voor mijn emailadresboek natuurlijk goed nieuws was, was dat toch niet de elegantste oplossing. Het werd daarom hoog tijd dat er ook op het internet een plek kwam voor mijn werk. Daarbij biedt de website me meteen een mooi platform om ook andere content te delen, zoals berichten over mijn reis naar de Kaukasus die volgende week begint (‘Daan reist’). Na de vakantie komen daar vermoedelijk snel nieuwe categorieën bij.

Hopelijk voldoet www.daanzeijen.com aan al uw stoutste verwachtingen!

Geef een reactie