Nederlands kampioen Poetry Slam 2015

Hoera! Voor wie het ontgaan was: afgelopen vrijdag werd ik, na een waanzinnig spannende strijd, door het publiek in Tivoli Vredenburg uitgeroepen tot Nederlands kampioen Poetry Slam! Een en ander is nog maar half te bevatten. Links naar de verschillende media-optredens volgen later vandaag, net als mijn agenda voor komende tijd. Abonneer op je op deze site voor het laatste nieuws :). Voor nu: dank, en tot snel!

5 comments

  1. Hoi Daan,
    Wij moeten voor school een spreekbeurt geven over poetry slam. We zouden een keer met u willen afspreken om er meer over te weten komen. Van wie kunnen we beter uitleg krijgen dan de Nederlandse kampioen ? We horen graag van u.
    Vriendelijke groet,
    Anastasia & Eva van het Stedelijk Gymnasium Den Bosch

Geef een reactie