Over Daan

foto: Marjolijn van Dijk

foto: Marjolijn van Dijk

Daan Zeijen (1992) werd geboren in Goirle, en woont sinds 2010 in Utrecht, waar hij op dit moment de master Humanistiek volgt. Als (podium)dichter behaalde hij onder meer jaarfinaleplaatsen bij Brabant Gedicht (2012 en 2013), de U-Slam (2013) en Festina Lente (2014). Als finalewinnaar van de Rhythm & Poetry-slam in Delft maakt hij in 2015 zijn debuut bij de halve finale van het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam. Verder trad hij op bij evenementen zoals Dichter bij de Bar (2014) en de Museumnacht (2013).

Op deze pagina vindt u door Daan geschreven teksten, en nieuws over optredens en publicaties. Dat ligt voor de hand. Maar: Daan is meer. Daarom staan op deze website nu of in de toekomst ook reisverslagen, muziek, recensies of andersoortige bijdragen. Net waar Daan zin in heeft. U ook? Vul dan links uw emailadres in en klik op ‘Abonneren’. Dan ontvangt u een email als Daan iets nieuws te delen heeft.

Daan hoopt dat u zijn website met plezier bezoekt. Vragen, opmerkingen of reacties, via de pagina ‘Contact’, stelt hij zeer op prijs.